Outfit

Outfit

//Denim jakke fra H&M, Topp fra Bikbok, Bukse fra Veromoda, veske fra utlandet og sko fra Converse.

 

Skal skrive et innlegg med maaaasse bilder senere, er bare så trøtt at jeg nesten ikke klarer å holde øynene åpne.

 

Hva synes du?

Outfit

Hallais! Vi har jobbdager på skolen, så idag har jeg, Emilie, Vegard og Kristian jobbet på Kiwi fra klokka var halv 9 til kl.2. for å være helt ærlig så var det dritkjedelig. Det eneste vi gjorde var å plassere varer i hyllene. Vi fikk ingen pauser eller noe. Ve lagde selfølgelig litt humor ut av det, så det ble en del latter. Senere kommer kanskje Emilie hit og overnatter. Vi har planer om å bruke kvelden på å se Harry Potter. Woop!

 

her har dere dangens Workfit:

 

Skjerf fra B.young, Denim jakke fra H&M, Genser fra Bikbok, Singlet fra Vero moda, Bukse fra Bikbok, armbånd fra H&M, Veske fra utlandet et sted og sko skoene er Converse.

 

Har dere jobbdager? 

Hvor jobber/jobbet du?

 

 


 


Dagens Outfit

Heisann! Kjempeklar for konfirmasjon nå, gleder meg som en unge.

Skal du i konf?

-Siren

Outfit

Heisann! kom nettpop hjem fra en kjempelang skoledag. Idag skal vi ned i kirka for å ta bilde av alle konfirmantene, og marsjere gjennom sentrum med hele drillen samme med korpset. Kleint!

-Siren

Dagens Chillefit


Hei! Idag er jeg hjemme tidelig pga tentamen! Gikk egentlig ganske bra, men blir altid gira på å bli ferdig til kl.11, for da har vi låv å gå. Tentamen dager er noe jeg absolutt elsker, for da har jeg en unskyldning for å kle meg som en komplett slask! Da kan jeg ta på meg det mest behagelige i skapet!

Hoodie - Humör / Emilie sin

Singlet - Bikbok

Joggebukse - Cubus

Liker du tentamen?

-SirenDesign

Designet er laget av
hellodesigns.blogg.no
hits