august 2012

TV Haugaland

Heisann! Nå er jeg syykt sliten etter å ha vert på trivselslederkurs hele skolendagen, så tatt buss til Haugesund, gått fra Flotmyr til Vardafjell, Fra Vardafjell til rådhusplassen og drillet for TV Haugaland. Det var egentlig ganske kleint, men kommer til å bli ganske komisk å se det på TV. Så om dere vil se meg drite meg ut, se på TV Haugaland 17:30 :)

Hva har du gjort idag?

Foto: Beautiful sky

heisann. Jeg vet at jeg suger til å blogge siden jeg ikke har blogget på sikkert en måned. Skal prøve å skjerpe meg, men det kommer nok ikke mange innlegg til dagen hver dag pga. trening, lekser osv. siden vi skal til EM må vi trene ekstra mye og lørdag og søndag nesten hver helg. Vi har faktisk drittmasse lekser så jeg er ganske så utslitt etter skolen. Pleier også å såve noen timer etter skolen. Jeg får se hva jeg får tid til :) Det som forresten er litt rart er at jeg har 5-10 lesere hver dag sellom jeg ikke blogger. Bare hyggelig det altså :)
Dagens sang - ALAYLM

Andre enn meg som satt med ansiktet klistret i skjermen på Twitter og ventet idag?Design

Designet er laget av
hellodesigns.blogg.no
Dagens sang - ALAYLM (simr)

Om meg

18.08.2011 ▲ 19:10 ▲ Kommentarer: 1

Jeg heter Siren Myhre Rossebø og er 15 år. Jeg bor i Sveio og går på verdens beste: Sveio skule! Jeg har bursdag den 15. februar og er født i 1997. Jeg er utrolig glad i alle vennene mine og de betyr nesten alt for meg. Jeg har blogga i ca. 3 år men på en annen blogg du finner HER. 

  

Jeg er også driller, og har vert turner i mange år.

Jeg har vokst opp alene med mamma mens pappa bor i Oslo. Jeg har utrolig stor slekt i Oslo. rundt 50 søskenbarn og 12 tanter og onkler by blood. kjempeglad i alle men kjenner nesten ingen av dem.

Jeg har også en søt liten katt som heter Mimmi. Hun betyr utrolig mye for meg og er en av de søteste vesnene jeg noen gang har sett<3 Hun er ganske spesiell fordi hun har faktisk ikke hale. Hun ble født uten.

bilde kommer

 

Jeg har vert Blondie helt til 2011 da orket jeg ikke mer bleking, ettervekst, flisete hår og styr så jeg farget det brunt! Nå har jeg begynt å bleke det igjen, og håper på at det er blondt igjen til sommeren.
 

det var alt info jeg kom på i slengen

-Siren

line

01.01.2012 kl.21:07

du er faktisk fin du ;)


Design

Designet er laget av
hellodesigns.blogg.no
Creative Commons-lisens
Pink av Magnus Lønseth er lisensiert under en Creative Commons Navngivelse-IngenBearbeidelse 3.0 Norge Lisens.
Basert på et verk på adresse hellodesigns.blogg.no.
hits