juli 2012

Tvunget til å underholde

Siden jeg ikke har dataen min, eller kan ta bilder, tenkte jeg at jeg kunne dele denne videoen med dere. Jeg blir sykt lei meg av å se sånne videoer og var helt på gråten når jeg så denne. Dyremisshandling er noe jeg er veldig imot og jeg kommer til å skrive en del om det her på bloggen fremover.

 


Hva synes du?

3 ting jeg er kjempeflink til

- Miste ting - Jeg ''mister'' mobilen min hele tiden, for jeg pleier å legge den på steder uten å tenke over det (feks. sminkeskuffen, vinduskarmen, i senga, i sofaen osv (wtf?)) Har også mistet mange klær som jeg ikke finner igjen. Har lett OVETALT men finner de aldri.

- Glemme ting - Glemming er mitt største talent tror jeg. Jeg husker nesten aldri bursdager uten å sjekke facebook. Jeg glemmer ofte avtaler og ting jeg skal. Glemmer veldig ofte at jeg skal på trening osv. Jeg glemmer ALLTID et eller annet når jeg er hos folk, overnatter hos venninner elns. er det alltid noe jeg glemmer å ta med meg hjem igjen.

- Ødelegge ting - Jeg har den type ulykke at jeg alltid greier å ødelegge ting. Jeg driller alltid i loftstua, så til nå har jeg ødelagt 3 lamper,  playstation, dvd-spiller og annlegget mitt (2 ganger).
Den forrige dataen min var på reperasjon 2 ganger, så ødela jeg tastaturet slik at hele måtte byttes ut og så sølte jeg brus over hele, men da var den så godt som død. Fikk meg ny data for 2 måneder siden, og den er på reperasjon nå av en eller annen grunn. Vet ikke hvordan jeg klarte det, men plutselig ble skjermen blå med masse skrift på, så døde den. har også ødelagt en mobil.

Jeg hadde tatt MASSE bilder fra tyrkia og innkjøp, men selfølgelig ligger ALT på daten min som befinner seg på reperasjon. Har ikke hatt blogglyst med denne drittdataen her som ikke eiger chrome, spotify, msn eller picasa. I tillegg har jeg ingen bilder, og det går ikke ann å overføre bilder fra kamera til denne dataen (wtf). Er sikker på at alle leserene har fortall meg også. Nå er dere sikkert drittlei av å lese, så jeg stopper her.


random bilde jeg fant på mamma sin data etter sist gang jeg ødela dataen min, haha (fin ettervekst)

 

Kjenner du deg igjen i noe?

Justin bieber billett!

Nu har jeg bestillt Golden circle-bilett til konserten til justin i 2013. Er overlykkelig! Fikk jo med meg igår at Atomic Soul skulle ha pre-sale på bieber-biletter klokka 9 om morgenen idag, så jeg sto opp klokka 8 og gikk rett på facebook og der fikk jeg se at de delte ut kuponger på rimi. Løp selfølgelig ned med en eneste gang og fikk mamma til å kjøre meg. Trøtte, usminkede meg valsende inn på rimi i joggebukse og hettegenser for å få kupong. Haha! Jeg var den første på lista faktisk. Det er en fordel å bo på et lite sted! har ikke funnet ut hvem som skal eller hvem jeg skal gå med, for jeg bestemte meg for å gå på konseten litt på sparket. Regner med at det ikke bare er meg fra Sveio som skal, haha :) må le litt av alle desperte beliebers som ikke har fått tak i billetter enda. off.

Har du fått billett?

 

Neon-Converse

dere trenger ikke fortelle meg at de er falske, slapp av, jeg vet :) Men herregud så kule!

(ikke noe jeg kommer til å gå med i hverdagen liksom, men morsomme å ha, kunne ikke la være..)

Hva synes du?

Tyrkiachill

 
Off to Tyrkia!

Blir så utrolig glad når jeg ser ut vinduet og det er overskyet og regn! Reiser nemlig til Tyrkia med Susanne kl.6 idag. Har såvet helt til halv 3 fordi jeg ikke takler å gå hele dagen å vente.. Har ikke verdt i Tyrkia på 2 år så jeg kjenner jeg savner det litt.. Folkene, leiligheten, maten og ikke minst varmen! Nå bør jeg nesten svinge meg rundt her, for jeg er ikke ferdig å pakke engang. Hadebraa! 
min himmmmeeeeeeellll <3

Har du vert i Tyrkia før?

Hvor skal du på ferie i sommer?


Design

Designet er laget av
hellodesigns.blogg.no
Off to Tyrkia! (simr)

Om meg

18.08.2011 ▲ 19:10 ▲ Kommentarer: 1

Jeg heter Siren Myhre Rossebø og er 15 år. Jeg bor i Sveio og går på verdens beste: Sveio skule! Jeg har bursdag den 15. februar og er født i 1997. Jeg er utrolig glad i alle vennene mine og de betyr nesten alt for meg. Jeg har blogga i ca. 3 år men på en annen blogg du finner HER. 

  

Jeg er også driller, og har vert turner i mange år.

Jeg har vokst opp alene med mamma mens pappa bor i Oslo. Jeg har utrolig stor slekt i Oslo. rundt 50 søskenbarn og 12 tanter og onkler by blood. kjempeglad i alle men kjenner nesten ingen av dem.

Jeg har også en søt liten katt som heter Mimmi. Hun betyr utrolig mye for meg og er en av de søteste vesnene jeg noen gang har sett<3 Hun er ganske spesiell fordi hun har faktisk ikke hale. Hun ble født uten.

bilde kommer

 

Jeg har vert Blondie helt til 2011 da orket jeg ikke mer bleking, ettervekst, flisete hår og styr så jeg farget det brunt! Nå har jeg begynt å bleke det igjen, og håper på at det er blondt igjen til sommeren.
 

det var alt info jeg kom på i slengen

-Siren

line

01.01.2012 kl.21:07

du er faktisk fin du ;)


Design

Designet er laget av
hellodesigns.blogg.no
Creative Commons-lisens
Pink av Magnus Lønseth er lisensiert under en Creative Commons Navngivelse-IngenBearbeidelse 3.0 Norge Lisens.
Basert på et verk på adresse hellodesigns.blogg.no.
hits