mai 2012

STOLT NORDMANN

Heej! Akkuratt sett Eurovision song contest og er bare dritflau over norge! Tooji er en fantastisk sanger, men tydeligvis ikke bra nok for Europa. Selv heiet jeg på Tyskland, og det gikk egentlig ganske bra for dem. Kom ikke de på topp 10 da?

 

Vi kan trøste oss med at vi fortsatt har Rybak, og at Loreen ikke slo poengsummen hans!

 

 

Hvem ville du at skulle vinne?

sommartider, hej, hej!

Hallais! Beklager til dere som faktisk lerer bloggen at jeg ikke bare blogga de 2 siste dagene. Altfor opptatt med å være ute i det fine været, hehe.

 

Dagene går egentlig i repeat. Vi har vert ved vigdarvannet hver eneste dag siden det ble bra vær med masse grilling, bading og kos! Har faktisk fått litt farge allerede! et lite minus at fargen er rød...

 

 

 

 

 

bondeland er digg, ok?

 

 

 

 

Synes du sommer er elsk?

DEN FØLELSEN

Den følelsen når du sitter ved Vigdarvannet, 30 grader, sol, koselige folk og grilling. Hoho! Yes, we did it again. Blir selfølgelig aldri lei av solen når den først er her, så vi tok turen bort til Vigdarvannet idag også. Helt fantastisk hvor varmt det plutselig ble, og man kan endelig ta på sommerklærne. Fantastisk!

 

Akkuratt nå sitter jeg og venter på PH sellom det er ganske lenge til det begynner. Har bestemt meg for å passe inn i alle shortsene mine i sommer, så nå sitter jeg og koser meg med jorbær, plommer og ananas. 

 

 fikk ikke tatt noen bilder fra dagen. Flink blogger? Ohyes...

 

 

Hva har du gjort idag?

GRILLKOS!

Hallais! denne dagen var bare helt syk. Allerede om morgenen var det 20 grader ute, og vi brukte selfølgelig friminuttene til å sitte ute i varmen. Da vi kom hjem fra skolen hadde vi planlagt en tur til Vigdarvannet for å grille. Jeg tok enda en titt på gradestokken og den viste utrolige 26 grader i SKYGGEN! Det kom masse koselige folk og vi koste oss big time!

 

 

 

søte 

 

Hva har du gjort idag?

oh, Sundaaaay

 

Hva har du gjort idag?

MY NEW PINK SWEETHEART

Hallais! Idag var jeg i byen ganske tidelig om morgenen, og gjett hva jeg fikk med meg hjem?

 

 

 

 

Hva synes du?

CHIPS MED TACOSMAK

Haha, heisann! Nå skal jeg komme med enda ett av mine Fantastiske kokketips... 

Du trenger: Rømme og Taco krydder

 

hell rømme oppi en passe stor skål:

 

hell en pose med taco krydder oppi:

 

Bland sammen til ALT er blandet

 

Enjoy!

 

Hva synes du?

SUPERKUL.NO

Hei! Var innom superkul.no og de har verdens beste utvalg av klær, extensions, smykker, øredobber, linser og mye, mye mer! Det er virkelig en side som har nesten alt, og de har utrolig mye fint!Digger denne t-skjorten, den er bare kjempesøt! den finner du HER

//Reklame

FOTO; PUS

 

Hva synes du?

THE BIG DAY

Hallais! Tror faktisk dette har den sureste 17.mai'en på lenge. Jeg sto opp og det pøsregna, og ikke nok med det, vå måtte selfølgelig drille i stor regnfrakk over bunaden. Det ble utrolig kaldt at vi nesten ikke klarte å drille, så det så sikkert ganske sløvt ut. Etter toget måtte jeg stå i kiosken på Vigdartun helt til halv 3, da vi kjørte til Haugesund for å se på toget. Etter russetoget gikk vi ned på kaien og spiste på en kebab/pizza shappe. Ble egentlig en ganske koselig 17.mai bortsett fra det dårlige været.

høy, haha (bilde fra konf)

Hva gjorde du idag?

Hadde du fint vær?

DAGENS SANG

Synes faktisk denne er finere enn orginalen. Stemmen hans er bare elsk!

 

Hva synes du?

NEW IN

Hei! Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra en kjempelang shoppingtur i Haugesund med bestefolka♥ Nå er jeg så sliten at jeg nesten sovner. Sitter og ser på Paradise hotel. Nesten ikke verdt å se det.. Om Christina ryker ut, gidder jeg ikke å se mer. 

Bukser fra Bikbok og Cubus

 

Topp med blonder fra Vero Moda


Topp med utringet rygg fra Bikbok

 

 

grå topp fra Bikbok

 

Denim jakke fra H&M

 

Denim jakke fra H&M

 

Kors-armbond fra Ginatricot

 

Stjerne-armbond fra Bikbok

 

Converse fra Mani

Gidder ikke skrive priser osv for helt ærlig husker jeg ikke og er for lat til å sjekke.

-Siren

Bytur!

Heisann! Igår var det jo konfirmasjon og idag tok jeg, Angelica, Nina og Emilie bussen til Haugesund for shoppe litt. Vi valset vell rundt i Haugesund i ca. 4 timer. Er veldig lenge siden vi har vert sammen i byn, så det var kjempekoselig! Nå sitter jeg og halvsover og spiser kakerester fra igår. Imorgen blir det kanskje en bytur til med guttaboys, vi får se:)

 

 


Kjempefint, takk vi vet.

 

 

Hva har du gjort idag?

-Siren

 

 

 

Dagens Outfit

Heisann! Kjempeklar for konfirmasjon nå, gleder meg som en unge.

Skal du i konf?

-Siren

FOTO; PINK

 © Siren Myhre Rossebø

It's friday!

Hallais! Endelig fredag etter en lang uke. Nå er det full kons på konfirmasjonen på søndag, så det blir ikke no avslappende helg i det hele tatt. Planen for dagen er å ligge på sofaen og se film. Kanskje jeg stikker ut en tur om det blir litt bedre vær.

 

-Siren

Jeg har ikke glemt deg

Heisann! Sitter nå og chiller i min gode gamle OnePiece! Haha, glemmer aldri oppstyret når alle SKULLE ha en sånn. Den er veldig god å ha når man er trøtt og bare vil daffe på sofaen.

 

Katten hadde bare dritlyst til å være med på bilde, haha!

Har du OnePiece?

- Siren

KLAR KONFIRMANT!

Heisann! Har akkuratt vert i kirken å tatt bilde sammen alle konfirmantene. Nå gleder jeg meg utrolig til søndag!

sunnhordlandsbunad♥

-Siren

Outfit

Heisann! kom nettpop hjem fra en kjempelang skoledag. Idag skal vi ned i kirka for å ta bilde av alle konfirmantene, og marsjere gjennom sentrum med hele drillen samme med korpset. Kleint!

-Siren

bare tirsdag

Heisann! Dagen på skolen idag gikk egentlig kjempefort! I norsken har hele klassen oppgave om å lage en avis. Vi har forskjellige grupper, og jeg er på gruppa som skal skrive om filmer. Vi har allerede sett What Happens In Vegas og idag så vi Twilight Eclips. Vi skal skrive innlegg i avisen om hva vi synes for filmene og hva de handler om. Ganske chill egentlig, 

vet at dere elsker å lese sånne dritkjedelige innlegg. ikke så mye som skjer i hverdagen, så det er ikke så mye å blogge om, men prøver så godt jeg kan.


Verdens nydeligste skapning

-Siren

FOTO; FLOWER POWER

 

 

 

 

 

©Siren Myhre Rossebø

 

 

Dagens Chillefit


Hei! Idag er jeg hjemme tidelig pga tentamen! Gikk egentlig ganske bra, men blir altid gira på å bli ferdig til kl.11, for da har vi låv å gå. Tentamen dager er noe jeg absolutt elsker, for da har jeg en unskyldning for å kle meg som en komplett slask! Da kan jeg ta på meg det mest behagelige i skapet!

Hoodie - Humör / Emilie sin

Singlet - Bikbok

Joggebukse - Cubus

Liker du tentamen?

-Siren


Verdens beste folk!

Heisann! Nå sitter jeg og ser filmen I'm legend på tv3. Tragisk!

 Idag har jeg hatt besøk av verdens beste folk, Emilie, Susanne og Nina♥ Jeg og Emilie sto opp og starta dagen med å se to Harry potter filmer. Etterpå hadde vi enda en photoshoot med Nina og Susanne. Vi hadde egentlig tenkt å grille på terassen, men vi satt der i 5 minutter og fant ut at det ble altfor kaldt, så vi gikk inn og så film. Imorgen har vi tentamen i engelsk, så jeg legger meg snart etter en kjempefin helg!

De fleste bildene er på Nina og Emilie sine kamera, så her er noen fra mitt.

 

 

 

Hva har du gjort i helgen?

-Siren

 

 

koos!

Heisann! Nå sitter jeg her med søtisene Emilie og Susanne♥ Håvard kunne ikke komme, så det ble jentekveld. Vi har hørt på musikk og hatt photoshoot, og jeg legger bildene ut imorgen! Akkuratt nå sitter vi å propper oss med snop imens vi ser på godeste peter pan! imorgen håper vi på sol og det blir kanskje grilling med mange folk ved Vigdarvannet. Ønsker alle en kjempefin lørdag! :)

 

 

 

 

-Siren

Gave fra USA!

heisann! Akkuratt nå sitter jeg og ser torsdagens episode av PH. kjempetrist at kristin røk :c Men tilbake til poenget! Jeg fikk nettop en gave i posten fra USA, og der var det verdens nydligste smykke! Det var en konfirmasjons presang fra noen venner av mamma, jeg aldri kan huske at jeg har møtt. koselig alikevell :)

Hva synes du?

-Siren

Happyness

Halloooo! Idag har jeg vert så flink å stått opp kl.12 ! Jeg klarte selfølgelig å sovne på sofaen, så våkna jeg kl.6 og gikk å la meg. Idag har jeg rydda hele andre etasje, og nå sitter jeg og spiser freia påskeegg. Kjempesunn, Jeg vet. Senere får jeg besøk av verdens beste, Susanne, Emilie og Håvard! 

Hva skal du i helga?

-Siren

Mesterkokk! (haha)

Heisann! Nå sitter jeg hjemme forran tv'en etter å har vert i Haugesund i noen timer. Hadde planet om å være der til kl.1 elns, men vi fant ut at det var kjedelig, så vi kjørte hjem. Tilbake til overskriften! Idag er det jo fredag, og jeg hadde ingenting å gjøre etter en lang skoledag, så jeg fant ut at jeg skulle lage karamell popcorn! Fant oppskriften i en bok jeg fikk til jul, kjempe praktisk! Jeg må helt ærlig si at det ikke var noe godt, men jeg klarte å svi popcornet, bruke sojaolje istede for maisolje, bruke feil popcorn OG feil sukker. Det smaker sikkert kjempegodt om man gjør det riktig. Derfor lager jeg aldri mat.

Oppskrift:

  • 2 ss maisolje
  • 100g upoppet popcorn
  • 50g smør
  • 50g fint brunt sukker
  • 3 ss lys sirup
  1. Varm oljen i en kjele, ha kornene i og sett på lokk, og rist godt, slik at kornene blir dekket av olje. La kjelen stå på middels varme, til alle kornene har poppet. Rist på kjelen av og til.
  2. Ta kjelen av varmen. Ha smøret, sukkeret og sirupen i en annen kjele. Rør det sammen på middels varme til smøret er smeltet og sukkeret er oppløst.
  3. Ha popcornene i en stor bolle og hell alt karamellen over dem.
  4. Rør rundt i popcornet til karamellen begynner å stivne, vent til den er kjølt ned før du spiser. 

Lykke til!

 

 

 

Hva har du gjort idag?

-Siren

i'm back

Hei! Jeg har bestemt meg for å begynne å blogge igjen. Jeg har sluttet fordi det er rett og slett ikke tid i det hele tatt pga. Skole, drill, turn, konf bais osvosv. Jeg har vert utrolig stressa og har hatt viktigere ting å tenke på enn bloggen. Nå har jeg tvunget megselv til å slutte på turn, noe som er utrolig trist siden jeg har vert turner helt siden jeg gikk i 1. klasse. Nå har jeg tid til så mye annet, og det er ganske deilig å slippe å stresse med buss til Haugesund hver eneste dag.

Jeg håper virkelig at jeg får tilbake noen av leserene jeg har hatt. Grunnen til at jeg blogger er vell egentlig fordi jeg er kjempeglad i å skrive og har jo fått utrolig bra kamera som må bli brukt, så det blir en del bilder. Nå har jeg også fått meg en data som virker, og funnet ledningen til kamera, så nå blir det masse blogging.

I det siste har jeg:

- Hatt vårprosjekt med skolen

- møtt barndomshelten, Mikkel Gaup (tvilling fra blåfjell)

- Møtt Alejandro Fuentes

- Vert på Mohombi konsert.

- osv osv.
-Siren

 


Design

Designet er laget av
hellodesigns.blogg.no
i'm back (simr)

Om meg

18.08.2011 ▲ 19:10 ▲ Kommentarer: 1

Jeg heter Siren Myhre Rossebø og er 15 år. Jeg bor i Sveio og går på verdens beste: Sveio skule! Jeg har bursdag den 15. februar og er født i 1997. Jeg er utrolig glad i alle vennene mine og de betyr nesten alt for meg. Jeg har blogga i ca. 3 år men på en annen blogg du finner HER. 

  

Jeg er også driller, og har vert turner i mange år.

Jeg har vokst opp alene med mamma mens pappa bor i Oslo. Jeg har utrolig stor slekt i Oslo. rundt 50 søskenbarn og 12 tanter og onkler by blood. kjempeglad i alle men kjenner nesten ingen av dem.

Jeg har også en søt liten katt som heter Mimmi. Hun betyr utrolig mye for meg og er en av de søteste vesnene jeg noen gang har sett<3 Hun er ganske spesiell fordi hun har faktisk ikke hale. Hun ble født uten.

bilde kommer

 

Jeg har vert Blondie helt til 2011 da orket jeg ikke mer bleking, ettervekst, flisete hår og styr så jeg farget det brunt! Nå har jeg begynt å bleke det igjen, og håper på at det er blondt igjen til sommeren.
 

det var alt info jeg kom på i slengen

-Siren

line

01.01.2012 kl.21:07

du er faktisk fin du ;)


Design

Designet er laget av
hellodesigns.blogg.no
Creative Commons-lisens
Pink av Magnus Lønseth er lisensiert under en Creative Commons Navngivelse-IngenBearbeidelse 3.0 Norge Lisens.
Basert på et verk på adresse hellodesigns.blogg.no.
hits