Blogg

tattoo

-siren

paperman

okei, er helt forelsket i denne kortfilmen. Er bare nødt til å dele den med dere!

-siren

TV Haugaland

Heisann! Nå er jeg syykt sliten etter å ha vert på trivselslederkurs hele skolendagen, så tatt buss til Haugesund, gått fra Flotmyr til Vardafjell, Fra Vardafjell til rådhusplassen og drillet for TV Haugaland. Det var egentlig ganske kleint, men kommer til å bli ganske komisk å se det på TV. Så om dere vil se meg drite meg ut, se på TV Haugaland 17:30 :)

Hva har du gjort idag?

Foto: Beautiful sky

heisann. Jeg vet at jeg suger til å blogge siden jeg ikke har blogget på sikkert en måned. Skal prøve å skjerpe meg, men det kommer nok ikke mange innlegg til dagen hver dag pga. trening, lekser osv. siden vi skal til EM må vi trene ekstra mye og lørdag og søndag nesten hver helg. Vi har faktisk drittmasse lekser så jeg er ganske så utslitt etter skolen. Pleier også å såve noen timer etter skolen. Jeg får se hva jeg får tid til :) Det som forresten er litt rart er at jeg har 5-10 lesere hver dag sellom jeg ikke blogger. Bare hyggelig det altså :)
Dagens sang - ALAYLM

Andre enn meg som satt med ansiktet klistret i skjermen på Twitter og ventet idag?


Tvunget til å underholde

Siden jeg ikke har dataen min, eller kan ta bilder, tenkte jeg at jeg kunne dele denne videoen med dere. Jeg blir sykt lei meg av å se sånne videoer og var helt på gråten når jeg så denne. Dyremisshandling er noe jeg er veldig imot og jeg kommer til å skrive en del om det her på bloggen fremover.

 


Hva synes du?

3 ting jeg er kjempeflink til

- Miste ting - Jeg ''mister'' mobilen min hele tiden, for jeg pleier å legge den på steder uten å tenke over det (feks. sminkeskuffen, vinduskarmen, i senga, i sofaen osv (wtf?)) Har også mistet mange klær som jeg ikke finner igjen. Har lett OVETALT men finner de aldri.

- Glemme ting - Glemming er mitt største talent tror jeg. Jeg husker nesten aldri bursdager uten å sjekke facebook. Jeg glemmer ofte avtaler og ting jeg skal. Glemmer veldig ofte at jeg skal på trening osv. Jeg glemmer ALLTID et eller annet når jeg er hos folk, overnatter hos venninner elns. er det alltid noe jeg glemmer å ta med meg hjem igjen.

- Ødelegge ting - Jeg har den type ulykke at jeg alltid greier å ødelegge ting. Jeg driller alltid i loftstua, så til nå har jeg ødelagt 3 lamper,  playstation, dvd-spiller og annlegget mitt (2 ganger).
Den forrige dataen min var på reperasjon 2 ganger, så ødela jeg tastaturet slik at hele måtte byttes ut og så sølte jeg brus over hele, men da var den så godt som død. Fikk meg ny data for 2 måneder siden, og den er på reperasjon nå av en eller annen grunn. Vet ikke hvordan jeg klarte det, men plutselig ble skjermen blå med masse skrift på, så døde den. har også ødelagt en mobil.

Jeg hadde tatt MASSE bilder fra tyrkia og innkjøp, men selfølgelig ligger ALT på daten min som befinner seg på reperasjon. Har ikke hatt blogglyst med denne drittdataen her som ikke eiger chrome, spotify, msn eller picasa. I tillegg har jeg ingen bilder, og det går ikke ann å overføre bilder fra kamera til denne dataen (wtf). Er sikker på at alle leserene har fortall meg også. Nå er dere sikkert drittlei av å lese, så jeg stopper her.


random bilde jeg fant på mamma sin data etter sist gang jeg ødela dataen min, haha (fin ettervekst)

 

Kjenner du deg igjen i noe?

Justin bieber billett!

Nu har jeg bestillt Golden circle-bilett til konserten til justin i 2013. Er overlykkelig! Fikk jo med meg igår at Atomic Soul skulle ha pre-sale på bieber-biletter klokka 9 om morgenen idag, så jeg sto opp klokka 8 og gikk rett på facebook og der fikk jeg se at de delte ut kuponger på rimi. Løp selfølgelig ned med en eneste gang og fikk mamma til å kjøre meg. Trøtte, usminkede meg valsende inn på rimi i joggebukse og hettegenser for å få kupong. Haha! Jeg var den første på lista faktisk. Det er en fordel å bo på et lite sted! har ikke funnet ut hvem som skal eller hvem jeg skal gå med, for jeg bestemte meg for å gå på konseten litt på sparket. Regner med at det ikke bare er meg fra Sveio som skal, haha :) må le litt av alle desperte beliebers som ikke har fått tak i billetter enda. off.

Har du fått billett?

 

Neon-Converse

dere trenger ikke fortelle meg at de er falske, slapp av, jeg vet :) Men herregud så kule!

(ikke noe jeg kommer til å gå med i hverdagen liksom, men morsomme å ha, kunne ikke la være..)

Hva synes du?

Off to Tyrkia!

Blir så utrolig glad når jeg ser ut vinduet og det er overskyet og regn! Reiser nemlig til Tyrkia med Susanne kl.6 idag. Har såvet helt til halv 3 fordi jeg ikke takler å gå hele dagen å vente.. Har ikke verdt i Tyrkia på 2 år så jeg kjenner jeg savner det litt.. Folkene, leiligheten, maten og ikke minst varmen! Nå bør jeg nesten svinge meg rundt her, for jeg er ikke ferdig å pakke engang. Hadebraa! 
min himmmmeeeeeeellll <3

Har du vert i Tyrkia før?

Hvor skal du på ferie i sommer?

Bilder fra NM

heeeerregod! for en dårlig blogger. sorrysorrysorry! sa jeg skulle legge ut bilder fra NM igår. Eller dagen før? uansett.. her kommer de:

Sveio:

Mathias, verdensmester 3 ganger elns. Sykt! :
 

Hva synes du?

 FOTO; Playing with light

Som kanskje noen vet tar det 8 timer å kjøre fra Larvik til Sveio. Jeg og Malin hadde med kameraene våre i bilen og ekspreminterte litt.

 

Justin Bieber veske!

Hei! Haha,kom akkuratt over en konkurranse der man skal desogne sin egen vesle på nelly.com. Jeg valgte å designe en veske som ser slik ut. Hadde vert fantastisk om dere kunne tatt dere 5 sekunder å stemme på den! takk på forhånd<3

Om du har stemt, legg igjen en kommentar, så titter jeg innom bloggen din og legger igjen 2 kommentarer!

link:

http://designyourhandbag.nelly.com/no/?v=showbag&bag_id=4403

 

The Vow

Hej! Idag har jeg vert vert solsial faktisk. Fikk melding av Susanne ganske tidlig idag (14.30 er tidlig for meg) og spurt om å bli med ut med folk. Jeg sa jeg skulle fikse meg først, men plutselig sto di på trappa. Så usminka meg ble litt flau. Vi gikk ut og var i sentrum en liten stund sammen med Andreas, Håvard, Susanne, Karoline, Emilie og Birgitte. Etter Emilie og Birgitte hadde gått, gikk vi til Andreas og grodde mobilspill (haha?) Og såg Avatar.

 Akkuratt nå nyter jeg natten med filmen, The Vow. Elsker følelsen av ferie når man bare kan ligge på sofaen forran tv'en med dyna. Har blitt kjempehekta på kvikklunsj. Noe som ikke akkuratt er positivt. Senere kommer det et innlegg med bilder fra NM, så stay tuned!

 

Dette er faktisk en helt fantastisk film! Satt med tårer i øynene hele filmen. Anbefaler alle å se den! Den er garantert på min topp 5 favoritt-liste! Det er en sånn film man kan se hundre ganger uten å bli lei av den!

Hva har du gjort idag?

NORGESMESTERE!

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG! VI VANT! VI VANT 1.PLASS I PARADE! VI SKAL TIL FRANKRIKE TIL EM! HERRREEEEGUUUUD, LYKKE!
me, myself and i

Heeej! Idag sto jeg opp i 12 tiden, spiste frokost osv, så gikk jeg ned til skolen for å hente skolegenseren min. Den var egentlig ganske liten til å være large og jeg liker veldig store gensere, men den funker fint! kl. 4 spiste vi middag hos mormor og morfar og så rett på jobb. Hadde planer om å gå i selskap, men fikk ikke tid.

Nå har jeg akkuratt sett en film som heter Something Borrowed. Den var ganske bra, men ikke akkuratt en favoritt. Nå skal jeg snart legge meg med tanke på at jeg skal reise til Larvik kl. 1 imorgen. Gleder meg selfølgelig til NM, men gleder meg ganske lite til den 8-timer lange bilturen. Jeg og Julie har lagt mange planer om hva vi skal finne på i bilen, blandt annet spille kort, se film, spille DS, spille brettspill. Haahah, ser det for meg. Jaja, får tasle inn på soverommet og legge meg, tenker jeg. Må opp i 9-10 tiden for å pakke. Godnatt!

 

 

Hva har du gjort idag?

Har du sett filmen?

Unngå produkter som er testet på dyr

Jeg leste litt rundt om dyretesting, og fant disse to listene. Den ene listen er over firmaer som ikke vil oppgi om de tester produktene sine på dyr eller ikke. Ganske overbevisende at de da tester på dyr, så styr unna produktene! Den andre listen er de firmaene som ikke tester på dyr. Jeg er helt imot dyretesting og jeg blir kvalm av å tenke på at folk faktisk klarer å gjøre noe sånn. De folkene kan ikke kalle seg selv mennesker, de kalles hjerteløse monstre. Neste gang du står og ser deg i speilet mens du tar på deg en mascara fra Maybelline, spør deg selv; Var det vikelig verdt det at en hund eller en katt ble skjært i, pint og drept for at du skulle få litt finere vipper? Altså, selfølgelig har jeg ingen problem med folk som vil bruke disse produktene, for folk kan få gjøre som de vill, men jeg selv skal prøve så godt jeg kan å styre unna.

Om folk ikke skjønner hva jeg mener, ta en titt på videoen nederst.

Produkter testet på dyr:

A-Derma

A. Vogel

ACO Hud

Air Wick

Ajax

Alberto Culver

Alldays

Allison

Always

Andrew Collinge

Annemarie Börlind

Aquafresh

Asan

Aussie

Australian Body Care

Avon products Inc.

Avène

Axe

Babyline

Benefit Cosmetics

Bic

BioGuard Miljøprodukter

Bioliv

Biosilk

Biotherm

Björn Axén

Björn Borg

Blistex

Bliw

Boots

Braun

Cacharel

Cederroth

Celine Dion

Charles Worthington

Christina Aguilera Perfumes

Cillit Bang

Clairol

Clean & Clear

Clearasil

Cliniderm

Clynol

Colgate

Colgate-Palmolive Co.

Compeed

Cool Grey

Coop Norges egenproduserte produkter

Cosmica

Cosmo Beauty

Date

Declare

Denivit

Depend Cosmetic

Derma Pharm

Dior

Dolce & Gabbana

Dove

Duracell

Elizabeth Arden

Escada

Estée Lauder

Eukanuba

Euro Shopper

Exuviance

Fa

Fake Bake

Family Fresh

Febreeze

Ferrari

Fingr´s

Finish

Finish (oppvaskmiddel)

Fiorucci

Fleur de Santé

Franck Provost

Garnier

GHD

Gillette

Giorgio Armani

Glade

got2b

Gucci

Guerlain

Happy Heart

Head & Shoulders

Helena Rubinstein

Helene Curtis Industries

Henkel

Herbal Essences

HTH

Hugo Boss

Hårologi

Iams

Ica Norges egenproduserte produkter

iGlow

IKEA

Jabu´she

John Frieda (Kao Brands)

Johnson & Johnson

Kanebo

Kao Brands

Keune

Kloster Laboratoriet

Kérastase

La Prairie

Lacoste

Lactacyd

Lagerfeld

Lancôme

LaRoche Posay

Laura Mercier

Lavera

Libresse (SCA Hygiene Products)

Lilleborg: Lano, Define, Dr. Greve, Explore, Lypsyl, Sterilan, Vaseline Intensive Care, Kløver Vaselin, Solidox, Milo, Omo, Blenda, Zalo, Sunlight, Salmi, Klorin, Comfort, Krystal, Svint, Glycinello, Domestos, Finesse, Jif, LdB, Sun, Naturelle

Listerine

LR

Lumene

Lux

L´Occitane

L´Oréal

Makeupstore

Mary Kay

Matis

Matrix Essentials

Max Factor

Maybelline

Midsona AS (Catzy)

Nair

Naomi Campbell

Natusan

Neutrogena

NISIM

Nivea

Nuxe

O.B

Olay

Old Spice

Oral-B

OSiS+

Oust

Palmolive

Pampers

Pantene

Phytokosma

Piz Buin

Pledge

Ponds

Procter & Gamble

Puma

PUR Babies

Pur Natural Skincare

Purepact (Pact Systems)

Purple Shades

Ralph Lauren Fragrances

Reckitt & Benckiser

Redken

Rembrandt

RFSU

ROC

Romella

S.C. Johnson

Sano

Savett

Scandinavian Formula

Schwarzkopf

Sebamed

Sebastian Professional

Sensodyne

Sensodyne

Sephora

Sergio Tacchini

Sexy Hair Concepts

Shiseido

Shu Uemura

Snoopy

Sonett (vaske- og rengjøringsmidler)

Speick

St. Ives

St. Tropez

Stargazer

Sunsilk

Swiffer

Tampax

Terrence Renau

Tigi

Toni & Guy

TRESemmé

Unilever

Valentino

Vanish

Vaseline

Veet

Vichy

VO5

Wala

Walter Rau

Wella

Wilkinson Sword

Yves Rocher

Zendium

Zenz Therapy

Zoya

 

Produkter som IKKE er testet på dyr:

Actavis

Almay

Alphanova

Amazonia Preciosa

American International

Andrea

Aramis

Aubrey Organics

Aveda

Babor

Badger Balm

Bare Escentuals

Baylis & Harding

Beauty Babes

BEMA Cosmetici

Bioelements

Bumble and Bumble

Burt's Bees

Carmex

Charlottes Urtekosmetikk

Cosmopharma

Decléor

Decubal

Dermalogica

Dermica/Dermica Sans

Donna Karan

Dr. Bronner´s Magic Soaps

Dr. Hauschka Skin Care

Dr. Kadir Exclusive Organic Care

Dr. Lipp

Druide

Durance

E.L.F. Cosmetics

Earth Friendly Baby

Earthbound Organics

Eco Cosmetics

Ecover (vaske- og rengjøringsmidler)

Enjo

Eqology

Essenza AS

Estelle & Thild

FACE Stockholm

Faith in Nature

First Price (Unil AS)

Flux

Forever Living Products

Fudge

Funky Farm

Giovanni Cosmetics

Glominerals

Goldwell

GOSH

Green People

H&M (Hennes & Mauritz)

Hello Kitty

Honeybee Gardens

Hårklinikken

i+m Naturkosmetik

I.d. bareMinerals

Iredale Mineral Cosmetics

Isadora

Jason Natural Cosmetics

John Masters Organics

Joico

Jurlique

Kingfisher Natural Toothpaste

Kiss My Face

KMS

Kremfresh

Landlord (vil erstattes med serien Soft Style)

Lee Stafford

Lily Lolo

Liz Claiborne Cosmetics

Logona Naturkosmetik

Lucky Duck

Lush

Lykkelig som liten

L´ANZA Healing Haircare

Magrete

Makeup Mekka

Mamanjoki

Maria Åkerberg

MD Formulations

Mexx

Mill Creek Botanicals

Mineral Organics (Spirify)

Montagne Jeunesse

Moods of Norway

Murad

Natracare (bind & tamponger)

Natur&Sun

Nectar

Nu Skin International

Ole Henriksen

OPI Products

Organic Moisturizing Hand Sanitizer

Origins

Orlane

Paco Rabanne

Paul Mitchell Systems

Pilot Corporation

Pinex

Prada

Preserve

Preserve

Pure Nuff Stuff

Pureology

Rema 1000 (rengjøringsmidler)

REN

Revlon

Rudolph Care

Sante

Sapien Men

ShadowTans

Simple

Soft Style (tidligere Landlord)

Staedtler Ltd.

SunSpa

Surya Brasil

Svanelaboratoriet

Terence Renati

Terre d´Oc

The Body Shop

The Quantum Beauty Company

Thursday Plantation

Tints of Nature

Tommy Hilfiger

Tomtombaby

Tomtommama

Tone Lise Akademiet (egne produkter)

Too Faced Cosmetics

Unander

Unik (Unil AS)

Urte-haven AS

Urtekram

Victoria´s Secret

Weleda

Youngblood

 

 

Hva synes du om dyretesting?

FOTO; It's Summer!

 

 

Siste skoledag

Hej! Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra Håvard med en fantastisk gjeng. Vi hadde det sykt gøy og jeg har ikke ledd så mye på leeeenge! Hadde ikke med kamera, men Nina tok en god del bilder og de finner dere HER

Idag hadde vi en ganske chill dag på skolen. Vi måtte først vaske pultene og så skrape bort alle tyggisene under pulten. Skal være ærlig å si at jeg brakk meg flere ganger, og det var faktisk rett før jeg spydde. Etterpå så vi filmen Max manus pga. vi har om 2. verdenskrig. Forsto ingenting av den, og den var dritkjedelig. Vi fikk igjen karakterene, som ikke akkuratt var verdens beste.. Hehe, 3,2 i snitt... Ikkje bra. vi gikk også ut for å ta klassebilde, noe som faktisk var trist, for jeg vet jeg ikke kommer til å gå i den fantastiske klassen til neste år.


hahahha vi vant buffer i sånn røykfri-konkurranse
 

Kommer til å savne dere så sykt når vi splittes til neste år. Er ubeskrivelig glad i dere og dere er de mest fantastiske folkene jeg kjenner! Bedre gjeng enn dette, må du lete lenge etter!

 

Hva gjorde dere på siste skoledag?

Etter trening

Hej! for en stund siden kom jeg hjem fra trening. Idag måtte vi drille på Lid, altså i en kjempeliten hall, så ikke verdens mest effektive trening. Håper virkelig at treningen blir tipptopp på onsdag med tanke på at vi faktisk skal til NM i helga. Er så syyyykt nervøs at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Men tror det kommer til å bli kjempekoselig sammen med verdens beste drilljenter 

Nå har jeg laget smoothie og funnet en pakke druer, så nå kryper jeg under teppe og skal se film. Filmen jeg valgte idag herter Varg veum - De døde har det godt. Traileren såg sykt spennende ut. For noen uker siden lastet jeg ned 3 Varg veum filmer som jeg skal se, har bare ikke fått tid.

 

 

Har du sett filmen(e)?

 

idag

hei. Spenndede overskrift, ikkesant? ja, idag sto vi opp kl. halv 2 og så filmen My fake Fiance. Den var egentlig ganske bra :) Etterpå dro vi til Emilie for å fikse oss til selskapet til Nina og Angelica. Selskapet var utrolig gøy med bare kjempekoselige folk♥ Fikk også sett gjengen som har vert i Kypros en uke, for jeg savnet dem faktisk mer enn jeg trodde jeg skulle, så det var godt å se dem igjen Det ble dansing omtrent hele kvelden, så nå har jeg vondt overalt og er dritrøtt, men det er selfølgelig verdt det, for vi hadde en fantastisk kveld 

Syyyykt bra kvalitet på bildet, jeg vet. Burde ikke vert låv engang.

Hva har du gjort idag?

Har du sett filmen?

Hvilken header?

hello! Idag hadde vi aktivitetsdag på skolen, som egentlig ikke var sååå gøy, men det gikk fint. Vi var på dans og hadde det utrloig morsomt med line-dance, glow, macarena, limbo og en Hangover-dans. Etterpå grillet vi ute i amfiet. I slutten av dagen kom den tradisjonelle kampen; Lærerne mot 10. klasse! Vi følte for å heie, så vi gikk å henta poms oppe i lageret. Vi skrek og heiet og til slutt var det lærerne som vant. Alle var sykt flinke da! Senere idag kommer Emilie og Susanne til meg. Alltid like koselig

Meeen, nå trenger jeg desperat hjelp. Jeg har fått inn noen headere, og nå trenger jeg deres mening! Hvliken header?

 

1.

 

2.


3.


 

4.


5.

 

6.

 

Hvilken?
verdens beste folk

Heeeej! Idag har klassen vert å besøkt krigsmuseumet i Tysvær. Trodde det skulle være dritkjedelig, men det var faktisk ganske morsomt. Etter vi hadde vert der gikk vi på bowling. Gruppa vår bestod av meg, Emilie og Håvard. Vi spillte to runder og gjett hva! Jeg vant den første, haha, det hadde jeg aldri trodd, så dårlig som jeg er til å bowle. Etter vi hadde bowlet skulle vi egentlig ta bussen hjem til Sveio igjen, men jeg og Emilie ble igjen i Haugesund for å gå på Amanda senteret. Vi gikk faktisk helt fra bowlingen til Amanda. Vi gikk oss faktisk vill i Haugesund. Flaaaaaaut! Vi var på Amanda fra halv 2 til kl.6 kanskje, så gikk vi på Oasen sammen med mormoren og moren til Emilie. Nå er jeg bare sykt sliten etter å ha gått rundt i hele dag. Gigagnagsår på foten er jo bare et pluss...

 

 

 


fine ansikter <3
hvem leder? Ohyes!

 

sorry for lite bilder, men blogg.no hater meg, så det tar 3 år å låste opp et bilde.

 

Hva har du gjort idag?

Bestige Mount Everest!

Hehe, nei, jeg har ikke besteget Mount Everest, men det er faktisk det det føles som!

Som dere vet slengte jeg ut et mobil-innlegg før idag, og det bar faktisk helt jævlig å gå tur opp dit. Dagen før vi skulle gå tur opp på fjellet, sa læreren; Barnehagen pleier å gå der, så da klarer dere det også kjempefint! Gjett hva? Vi klarte det ikke fint i det hele tatt! Vi hadde en lærer med oss som fortsatte med; Det er ikke lenge igjen nå! så hadde vi ikke komt halvveis engang. Forstår ikke at barnehagen går tur der, det er jo helt forferdelig! Tok mange pauser og det tok 45 minutter før vi nådde toppen. Når vi kom opp så ble det dritkaldt, så vi satt der å frøs helt til vi gikk ned igjen. Det var en syk lettelse å komme ned.

Etterpå vi hadde kommt ned så gikk vi til Førde-stranden, der vi grillet og koste oss. Været var ikke bestevenn med oss akkuratt. Kjente dråpene kom litt i slutten. Vi hadde det sykt gøy da, for guttene lagde sykt show, haha! Verdens beste folk 

Sorry for et negativt innlegg, ikke alltid så gøy å lese? hadde en negativ dag, så da blir det et negativt innlegg.


 

 

Hva har du gjort idag?

fin som gutt?

HAhahahahahha! Jeg og Emilie hadde apsolutt ingenting å gjøre etter vi var ferdige å øve til prøveeksamen i går, så vi kledde oss ut som gutter og gikk på Chatroulette.com. Haha, det verste var at folk gikk på det! Fikk ikke låv å legge ut bilde av Emilie som gutt, men her er mitt resultat:

 

Vi er kjempebarnslige, vi vet, ahhahaha

 
Fin som gutt?

 

Prøveeksamen

hejdå! gjett hva jeg kom opp i.. Engelsk! Er syyyyykt glad, for engelsk var det beste jeg kunne komt opp i. Må nesten le av alle 16 som kom opp i matte.. off, stakkar folk. Jeg fikk verdens letteste tema som er; The American Dream. Det eneste jeg skal fortelle er om at folk reiste til America for å få et bedre liv i ca. 4 min. Så nå sitter jeg her med en skoledata og bare later som jeg jobber sammen med Emilie og Siv :)) chiiiill<3


//snapshot

 

Har du hatt prøveeksamen?

 

 

 

Harry Potter nerds

Haiho! Idag sto jeg og Emilie opp kl. 11 for å se Harry Potter and The order of the phoenix. Igår så vi The goblet of fire. Vi er 2 stk hekta jenter og har sett alle filmene etter hverandre for 3. gang, blir aldri lei! 

 

ettepå gikk vi til Emilie og satte barnevakt på lillebroren hennes sammen med Birgitte :)

 

 

Hva har du gjort i helga?

Liker du Harry Potter?

 

 

Crazy people have more fun

noen liker å si Bitches have more fun, men bitches har også flere haters. så, Crazy people have more fun! 

Igjen sitter jeg her med mine to bestejenter Susanne og Emilie, og vi finner altid på noe morsomt. Idag satte vi på drithøy musikk, åpnet vinduet på vi gap og hadde konkkuranse om hvem som kunne spytte druer lengst ut vinduet. Ekkelt? Ohyes, thats us! vi la oss i 6 tiden og sto opp kl.11 i dag.

 

 

 

 

Hva har du gjort i helga?

 

 

 

 

 

 

 10 Random facts om meg

  1. Jeg blir altfor lett sur.
  2. Jeg går ikke i tights. I det hele tatt.
  3. Jeg har over 50 søskenbarn
  4. Jeg HATER når folk syns synd på meg og den typen oppmerksomhet.
  5. Jeg er redd for lykterstolper (haha, lang historie)
  6. Jeg har heis-skrekk.
  7. Jeg ELSKER Harry Potter.
  8. Klarer ikke drikke med gult sugerør eller gul kopp. Da blir det jeg drikker plutselig dritekkelt.
  9. Jeg driter meg ut HELE TIDEN, Men det er bare lættis.
  10. Jeg ler av ALT.

 
 

10 random facts om deg?

Nytt design

Endelig fått freshet opp bloggen med et nytt design som jeg er kjempefornøt med! 

 Designet finner du HER

Og hun som lagde headeren finner du HER

 

 

Hva synes du?

AT WORK

Hallais! Nå har vi jobbet på Kiwi i 3 dager. har hvertfall ikke lyst til å jobbe i butikk når jeg blir større! Den eneste vi gjorde var å rydde og plassere varer. Idag måtte vi plassere yougurter osv i kjøleskapene, så vi måtte være i kjølerommet i ca. en halvtime til en time i strekk. Vi fikk ikke noe jakker eller hansker, så vi frøys oss ihjel, så lettkledde som vi var i finværet. Blir vanlig skoledag imorgen etterflulgt av HEEEEEELG! 

 

 

Mobilbilder ftw


 

 

WANTS FRA HOTTOPIC
Hottopic er en nettside jeg har visst om ganske lenge og elsker den! Det er en nettside med ganske mange band-tshirts osv. Den har litt sånn Emo/goth stil, men den har også ganske mye søtt! har plukket ut mine favoritter på bildet og linker til dem under. Tror nok jeg tar meg en tur innom hottopic når jeg har penger. hehe c:

 


Denim shorts finner du HER

Svart shorts med nagler finner du HER

skull-bracelets finner du HER

Grå skull-genser finner du HER

Rosa skull-topp finner du HER

STOLT NORDMANN

Heej! Akkuratt sett Eurovision song contest og er bare dritflau over norge! Tooji er en fantastisk sanger, men tydeligvis ikke bra nok for Europa. Selv heiet jeg på Tyskland, og det gikk egentlig ganske bra for dem. Kom ikke de på topp 10 da?

 

Vi kan trøste oss med at vi fortsatt har Rybak, og at Loreen ikke slo poengsummen hans!

 

 

Hvem ville du at skulle vinne?

sommartider, hej, hej!

Hallais! Beklager til dere som faktisk lerer bloggen at jeg ikke bare blogga de 2 siste dagene. Altfor opptatt med å være ute i det fine været, hehe.

 

Dagene går egentlig i repeat. Vi har vert ved vigdarvannet hver eneste dag siden det ble bra vær med masse grilling, bading og kos! Har faktisk fått litt farge allerede! et lite minus at fargen er rød...

 

 

 

 

 

bondeland er digg, ok?

 

 

 

 

Synes du sommer er elsk?

DEN FØLELSEN

Den følelsen når du sitter ved Vigdarvannet, 30 grader, sol, koselige folk og grilling. Hoho! Yes, we did it again. Blir selfølgelig aldri lei av solen når den først er her, så vi tok turen bort til Vigdarvannet idag også. Helt fantastisk hvor varmt det plutselig ble, og man kan endelig ta på sommerklærne. Fantastisk!

 

Akkuratt nå sitter jeg og venter på PH sellom det er ganske lenge til det begynner. Har bestemt meg for å passe inn i alle shortsene mine i sommer, så nå sitter jeg og koser meg med jorbær, plommer og ananas. 

 

 fikk ikke tatt noen bilder fra dagen. Flink blogger? Ohyes...

 

 

Hva har du gjort idag?

GRILLKOS!

Hallais! denne dagen var bare helt syk. Allerede om morgenen var det 20 grader ute, og vi brukte selfølgelig friminuttene til å sitte ute i varmen. Da vi kom hjem fra skolen hadde vi planlagt en tur til Vigdarvannet for å grille. Jeg tok enda en titt på gradestokken og den viste utrolige 26 grader i SKYGGEN! Det kom masse koselige folk og vi koste oss big time!

 

 

 

søte 

 

Hva har du gjort idag?

oh, Sundaaaay

 

Hva har du gjort idag?

MY NEW PINK SWEETHEART

Hallais! Idag var jeg i byen ganske tidelig om morgenen, og gjett hva jeg fikk med meg hjem?

 

 

 

 

Hva synes du?

THE BIG DAY

Hallais! Tror faktisk dette har den sureste 17.mai'en på lenge. Jeg sto opp og det pøsregna, og ikke nok med det, vå måtte selfølgelig drille i stor regnfrakk over bunaden. Det ble utrolig kaldt at vi nesten ikke klarte å drille, så det så sikkert ganske sløvt ut. Etter toget måtte jeg stå i kiosken på Vigdartun helt til halv 3, da vi kjørte til Haugesund for å se på toget. Etter russetoget gikk vi ned på kaien og spiste på en kebab/pizza shappe. Ble egentlig en ganske koselig 17.mai bortsett fra det dårlige været.

høy, haha (bilde fra konf)

Hva gjorde du idag?

Hadde du fint vær?

DAGENS SANG

Synes faktisk denne er finere enn orginalen. Stemmen hans er bare elsk!

 

Hva synes du?

NEW IN

Hei! Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra en kjempelang shoppingtur i Haugesund med bestefolka♥ Nå er jeg så sliten at jeg nesten sovner. Sitter og ser på Paradise hotel. Nesten ikke verdt å se det.. Om Christina ryker ut, gidder jeg ikke å se mer. 

Bukser fra Bikbok og Cubus

 

Topp med blonder fra Vero Moda


Topp med utringet rygg fra Bikbok

 

 

grå topp fra Bikbok

 

Denim jakke fra H&M

 

Denim jakke fra H&M

 

Kors-armbond fra Ginatricot

 

Stjerne-armbond fra Bikbok

 

Converse fra Mani

Gidder ikke skrive priser osv for helt ærlig husker jeg ikke og er for lat til å sjekke.

-Siren

Bytur!

Heisann! Igår var det jo konfirmasjon og idag tok jeg, Angelica, Nina og Emilie bussen til Haugesund for shoppe litt. Vi valset vell rundt i Haugesund i ca. 4 timer. Er veldig lenge siden vi har vert sammen i byn, så det var kjempekoselig! Nå sitter jeg og halvsover og spiser kakerester fra igår. Imorgen blir det kanskje en bytur til med guttaboys, vi får se:)

 

 


Kjempefint, takk vi vet.

 

 

Hva har du gjort idag?

-Siren

 

 

 

It's friday!

Hallais! Endelig fredag etter en lang uke. Nå er det full kons på konfirmasjonen på søndag, så det blir ikke no avslappende helg i det hele tatt. Planen for dagen er å ligge på sofaen og se film. Kanskje jeg stikker ut en tur om det blir litt bedre vær.

 

-Siren

Jeg har ikke glemt deg

Heisann! Sitter nå og chiller i min gode gamle OnePiece! Haha, glemmer aldri oppstyret når alle SKULLE ha en sånn. Den er veldig god å ha når man er trøtt og bare vil daffe på sofaen.

 

Katten hadde bare dritlyst til å være med på bilde, haha!

Har du OnePiece?

- Siren

KLAR KONFIRMANT!

Heisann! Har akkuratt vert i kirken å tatt bilde sammen alle konfirmantene. Nå gleder jeg meg utrolig til søndag!

sunnhordlandsbunad♥

-Siren

bare tirsdag

Heisann! Dagen på skolen idag gikk egentlig kjempefort! I norsken har hele klassen oppgave om å lage en avis. Vi har forskjellige grupper, og jeg er på gruppa som skal skrive om filmer. Vi har allerede sett What Happens In Vegas og idag så vi Twilight Eclips. Vi skal skrive innlegg i avisen om hva vi synes for filmene og hva de handler om. Ganske chill egentlig, 

vet at dere elsker å lese sånne dritkjedelige innlegg. ikke så mye som skjer i hverdagen, så det er ikke så mye å blogge om, men prøver så godt jeg kan.


Verdens nydeligste skapning

-Siren

Verdens beste folk!

Heisann! Nå sitter jeg og ser filmen I'm legend på tv3. Tragisk!

 Idag har jeg hatt besøk av verdens beste folk, Emilie, Susanne og Nina♥ Jeg og Emilie sto opp og starta dagen med å se to Harry potter filmer. Etterpå hadde vi enda en photoshoot med Nina og Susanne. Vi hadde egentlig tenkt å grille på terassen, men vi satt der i 5 minutter og fant ut at det ble altfor kaldt, så vi gikk inn og så film. Imorgen har vi tentamen i engelsk, så jeg legger meg snart etter en kjempefin helg!

De fleste bildene er på Nina og Emilie sine kamera, så her er noen fra mitt.

 

 

 

Hva har du gjort i helgen?

-Siren

 

 

koos!

Heisann! Nå sitter jeg her med søtisene Emilie og Susanne♥ Håvard kunne ikke komme, så det ble jentekveld. Vi har hørt på musikk og hatt photoshoot, og jeg legger bildene ut imorgen! Akkuratt nå sitter vi å propper oss med snop imens vi ser på godeste peter pan! imorgen håper vi på sol og det blir kanskje grilling med mange folk ved Vigdarvannet. Ønsker alle en kjempefin lørdag! :)

 

 

 

 

-Siren

Gave fra USA!

heisann! Akkuratt nå sitter jeg og ser torsdagens episode av PH. kjempetrist at kristin røk :c Men tilbake til poenget! Jeg fikk nettop en gave i posten fra USA, og der var det verdens nydligste smykke! Det var en konfirmasjons presang fra noen venner av mamma, jeg aldri kan huske at jeg har møtt. koselig alikevell :)

Hva synes du?

-Siren

Happyness

Halloooo! Idag har jeg vert så flink å stått opp kl.12 ! Jeg klarte selfølgelig å sovne på sofaen, så våkna jeg kl.6 og gikk å la meg. Idag har jeg rydda hele andre etasje, og nå sitter jeg og spiser freia påskeegg. Kjempesunn, Jeg vet. Senere får jeg besøk av verdens beste, Susanne, Emilie og Håvard! 

Hva skal du i helga?

-Siren

i'm back

Hei! Jeg har bestemt meg for å begynne å blogge igjen. Jeg har sluttet fordi det er rett og slett ikke tid i det hele tatt pga. Skole, drill, turn, konf bais osvosv. Jeg har vert utrolig stressa og har hatt viktigere ting å tenke på enn bloggen. Nå har jeg tvunget megselv til å slutte på turn, noe som er utrolig trist siden jeg har vert turner helt siden jeg gikk i 1. klasse. Nå har jeg tid til så mye annet, og det er ganske deilig å slippe å stresse med buss til Haugesund hver eneste dag.

Jeg håper virkelig at jeg får tilbake noen av leserene jeg har hatt. Grunnen til at jeg blogger er vell egentlig fordi jeg er kjempeglad i å skrive og har jo fått utrolig bra kamera som må bli brukt, så det blir en del bilder. Nå har jeg også fått meg en data som virker, og funnet ledningen til kamera, så nå blir det masse blogging.

I det siste har jeg:

- Hatt vårprosjekt med skolen

- møtt barndomshelten, Mikkel Gaup (tvilling fra blåfjell)

- Møtt Alejandro Fuentes

- Vert på Mohombi konsert.

- osv osv.
-Siren

 

Om meg

Jeg heter Siren Myhre Rossebø og er 15 år. Jeg bor i Sveio og går på verdens beste: Sveio skule! Jeg har bursdag den 15. februar og er født i 1997. Jeg er utrolig glad i alle vennene mine og de betyr nesten alt for meg. Jeg har blogga i ca. 3 år men på en annen blogg du finner HER. 

  

Jeg er også driller, og har vert turner i mange år.

Jeg har vokst opp alene med mamma mens pappa bor i Oslo. Jeg har utrolig stor slekt i Oslo. rundt 50 søskenbarn og 12 tanter og onkler by blood. kjempeglad i alle men kjenner nesten ingen av dem.

Jeg har også en søt liten katt som heter Mimmi. Hun betyr utrolig mye for meg og er en av de søteste vesnene jeg noen gang har sett<3 Hun er ganske spesiell fordi hun har faktisk ikke hale. Hun ble født uten.

bilde kommer

 

Jeg har vert Blondie helt til 2011 da orket jeg ikke mer bleking, ettervekst, flisete hår og styr så jeg farget det brunt! Nå har jeg begynt å bleke det igjen, og håper på at det er blondt igjen til sommeren.
 

det var alt info jeg kom på i slengen

-Siren


Design

Designet er laget av
hellodesigns.blogg.no
hits