3 ting jeg er kjempeflink til

20.07.2012 ▲ 03:57 ▲ Kommentarer: 3

- Miste ting - Jeg ''mister'' mobilen min hele tiden, for jeg pleier å legge den på steder uten å tenke over det (feks. sminkeskuffen, vinduskarmen, i senga, i sofaen osv (wtf?)) Har også mistet mange klær som jeg ikke finner igjen. Har lett OVETALT men finner de aldri.

- Glemme ting - Glemming er mitt største talent tror jeg. Jeg husker nesten aldri bursdager uten å sjekke facebook. Jeg glemmer ofte avtaler og ting jeg skal. Glemmer veldig ofte at jeg skal på trening osv. Jeg glemmer ALLTID et eller annet når jeg er hos folk, overnatter hos venninner elns. er det alltid noe jeg glemmer å ta med meg hjem igjen.

- Ødelegge ting - Jeg har den type ulykke at jeg alltid greier å ødelegge ting. Jeg driller alltid i loftstua, så til nå har jeg ødelagt 3 lamper,  playstation, dvd-spiller og annlegget mitt (2 ganger).
Den forrige dataen min var på reperasjon 2 ganger, så ødela jeg tastaturet slik at hele måtte byttes ut og så sølte jeg brus over hele, men da var den så godt som død. Fikk meg ny data for 2 måneder siden, og den er på reperasjon nå av en eller annen grunn. Vet ikke hvordan jeg klarte det, men plutselig ble skjermen blå med masse skrift på, så døde den. har også ødelagt en mobil.

Jeg hadde tatt MASSE bilder fra tyrkia og innkjøp, men selfølgelig ligger ALT på daten min som befinner seg på reperasjon. Har ikke hatt blogglyst med denne drittdataen her som ikke eiger chrome, spotify, msn eller picasa. I tillegg har jeg ingen bilder, og det går ikke ann å overføre bilder fra kamera til denne dataen (wtf). Er sikker på at alle leserene har fortall meg også. Nå er dere sikkert drittlei av å lese, så jeg stopper her.


random bilde jeg fant på mamma sin data etter sist gang jeg ødela dataen min, haha (fin ettervekst)

 

Kjenner du deg igjen i noe?

Rebecca

20.07.2012 kl.10:26

Huffda, hehe :-) nydelig bilde btw.

Daniela Staupe

20.07.2012 kl.12:35

HAHAHHA xD


Design

Designet er laget av
hellodesigns.blogg.no
hits